Model: 919
Beschikbaarheid: Op voorraad
€19,99
Excl. BTW: €16,52

Cavia's zijn echte groenvoereters. Ze hebben een hoge behoefte aan vezelrijk plantaardig materiaal. Cavia’s zijn knaagdieren die vitamine C nodig hebben maar dat niet zelf kunnen aanmaken. Zij moeten vitamine C dus uit hun voer halen. Om de benodigde hoeveelheid vitamine C dagelijks via verse groente en fruit te verstrekken is vrijwel onmogelijk. Hierdoor is het sterk af te raden om cavia’s met konijnenvoer of met standaard knaagdierenvoer te verzorgen.
Onze caviakorrel bevat een hoog gehalte vezels en een hoge dosering vitamine C. Ook in situaties waarin cavia’s een verhoogde behoefte hebben, zoals bij dragende of zogende zeugjes is deze hoeveelheid Vitamine C ruim toereikend voor een gezond resultaat. Caviakorrels met vitamine C is in combinatie met goed hooi een volledige voeding voor alle soorten cavia’s van alle leeftijden.


Gewicht: 20kg

Afhaalkorting: €3

Voeradvies:

Aan zogende cavia’s en jonge cavia’s mag Caviakorrel onbeperkt beschikbaar worden gesteld.  Volwassen cavia’s eten afhankelijk van de hoeveelheid en kwaliteit van het ruwvoer 35 tot 50g caviakorrels per dag op.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Captcha

Tags: caviakorrels, caviavoer, knaagdiervoer